Közlemény: A Vodafone augusztus 10-től érvényes új csatornakiosztása!

Közlemény: A Vodafone augusztus 10-től érvényes új csatornakiosztása!

Tisztelt Ügyfeleink!

 

A VODAFONE az ügyfélélmény javítása érdekében az alacsonyabb minőségű SD csatornákat kivezette 2021. 08. 10-vel a saját szolgáltatásai közül, ezért ezeket nem továbbítja a számunkra,  csak a magasabb HD minőségben  fogható csatornákat hagyja meg több műsorcsatorna esetében is, így mi is ezeknél a csatornáknál a HD minőségű adásokat tudjuk továbbítani az Önök számára.

 

  • Az alábbi csatornák CSAK HD-ben fogható: M1, M2, Duna, Duna World, M4 Sport, M5, RTL Klub, TV2, Paramount Network, Viasat3, RTLII, Cool, Super TV2, Film+, AXN, Moziverzum, AMC, Spíler1, Spíler2, ATV, Sport1, Sport2, Eurosport1, Eurosport2, Arena4, Spektrum, NatGeo, NatGeo WILD, Animal Planet, Travel Channel, History Channel.

 

Annak érdekében hogy megfeleljük a műsorszolgáltató által megkívánt változásoknak a csatornahelyek átrendezésre kerülnek 2021. 08. 12-én 10: 00 -tól. Az átrendezés következtében megváltozhatnak a csatornahelyek sorrendjei, ezért szükségessé válhat az újra keresés, lekérdezés és esetlegesen a csatornák sorrendjének – az Ön előfizetői szokása szerinti – egyedi beállítása, pl. a Kedvencek rendezése, beállítása is.

 

  • Az AD vagy ADHD set-top-box esetében, ha nem sikerülne a lekérdezés, bátran keressék ügyfélszolgálatunkat, munkatársaink felkészülten segítenek a beállításban. Sajnos elképzelhető, hogy a nagyon régi TV készülékek esetében további megoldásra lesz szükség, amelyre szintén fel vagyunk készülve, ugyanakkor ez kicsit hosszadalmasabb eljárás lehet.
  • A digitális eszközökön (AMIKO; CA-modul kártyák) a lekérdezés automatikus, és ott a sorrend sem változik.

 

Természetesen bármilyen eltérés esetén keressék telefonos ügyfélszolgálatunkat, igyekszünk a lehető legrugalmasabban kezelni minden olyan helyzetet is, amely a VODAFONE SD csatorna kivezetés következtében állt elő Ügyfeleink körében!

 

Köszönjük megértő együttműködésüket:

VárTelecom vezetősége

 

CSATORNAKIOSZTÁS LETÖLTÉSE

Írja be a keresni kívánt kulcsszavakat!

Shopping Cart