Közlemény Általános Szerződéses Feltételek változásáról

Közlemény Általános Szerződéses Feltételek változásáról

Tisztelt Ügyfelünk!

Köszönjük, hogy több éve hűséges ügyfeleink között üdvözölhetjük Önt!

Néhány fontos változásra hívjuk fel a figyelmét, amely közül a legfontosabb, hogy 2021. szeptember 01-től az VárTelecom Távközlési Kft. (1119 Budapest, Andor utca 47-49.) Internet szolgáltatásra vonatkozó, valamint az EuroCable Magyarország Kft. (1117 Budapest, Fehérvári út 44.) helyhez kötött VoIP telefonszolgáltatásához tartozó Általános Szerződéses Feltételei (Lakossági ÁSZF) teljes szerkezetében és tartalmában a jogszabályi és egyéb körülményekre figyelemmel megváltoznak. Kiegészítésre kerül az egyéni előfizetői szerződés megkötéséhez szükséges adatok listája (postázási, számlaküldési és kapcsolattartási elérhetőségek). A módosítások nem eredményezik az egyéni szerződés feltételeinek lényeges módosulását.

2021. szeptember 01-ei hatállyal módosításra kerülnek az egyéni előfizetők részére nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatások igénybevételére vonatkozó, Internet és Telefon szolgáltatásaink Általános Szerződéses Feltételei (Lakossági ÁSZF) teljes szöveg szerkezetében awww.vartelecom.hu www.1240.hu www.eurocable.hu weboldalakon és az ügyfélszolgálati irodában elérhető.
A Internet és Telefon jelenlegi szolgáltatási csomagjai 2021. szeptember 1-ei hatályú módosítással nem kerülnek tovább értékesítésre. Az eddigi előfizetői csomagokat, szolgáltatásokat változatlan tartalommal 2022. augusztus 31-ig biztosítjuk, mellyel most Önnek semmi teendője nincs. Temészetesen bármikor módosíthatja előfizetett csomagjait a meghírdetésre kerülő új csomagokra! Felhívjuk a VODAFONE Zrt. – UPCoffNetTV -elnevezésű KábelTV Előfizetőinek a figyelmét, hogy kínálatában szereplő csomagok és azok feltételeinek esetleges változásait jelen levelünk nem érinti.
Van már KábelTV szolgáltatása, és nem rendelkezik lejárt tartozással szolgáltatásainkra vonatkozóan, akkor díjmentesen igénybe veheti KábelTVGO applikációinkat is, hogy kedvenc TV csatornáit, akár otthonától távol is élvezhesse bármilyen „okos” készülékén az Internet segítségével.

Munkatársaink telefonon és személyesen – fényképes igazolvánnyal és megbízó levéllel –felkeresik , hogy bemutassák új szolgáltatásainkat és csomagjainkat. Felhívjuk figyelmét , hogy a tájékoztatást kollégáink díjmentesen végzik vagyis helyszíni szerződéskötésre nincs lehetőség. Ezen információk megtalálhatók Társaságunk valamennyi honlapján, valamint személyes és telefonos ügyfélszolgálatain érdeklődhet.

Továbbra is ajánljuk figyelmébe a kiegészítő díjcsomagjainkat: HBOPAK, (HBOGO kiegészítési lehetőséggel) FilmBox, amelyekről weboldalunkon tájékozódhat.
Szolgáltatási csomagjainkat kiemelten ajánljuk közületi, Hotel, Panzió, szállás hely szolgáltatók részére is, mert költséghatékonyan tesszük elérhetővá akár több TV készüléken a csomagok vételét.
Ajánljuk külföldön dolgozó, családtagjai vagy ismerősei részére a www.ittott.tv oldalon elérhető ITT/OTT TV szolgáltatásunkat, amelyen keresztül közel 100 TV adás akár 90 napig elérhető az Internet segítségével Európa szerte okos eszközökön.

Van már KábelTV szolgáltatása, de nem elég, amit lát és nem HelloDigital Előfizető?
Figyelmébe ajánljuk partnerünk a KábelMédia Távközlési Kft. HelloDIGIT-ALL csomagját is, amelyben 22 különböző digitális TV adás között megtalálhatja a közszolgálati TV és rádió műsorokon túl többek között a DIGISport1, DIGISport2, DIGISport3, DIGIAnimal, DIGIWorld, DIGILife, HIT Music, Music Channel, FIT HD, TotalDanceTV, Arena4, PestiTV és további csatornákon felül a FilmNow tematikus mozi csatornát is, amelyek külön előfizetéssel elérhetőek akár meglévő kábelszolgáltatása mellé, amelyben ezek a műsorok akár nem szerepelnek a jelenlegi választékban!
A kínálatunkban külön – valamely alapcsomagunkhoz kiegészítés képp – megrendelhető csomagban elérhetővé tesszük az Ötkontinens – több, mint 25 db – külföldi TV csatornákat tartalmazó csomagunkat is.

Szolgáltatásunk az EuroCable Magyarország Kft. kábelhálózatain, valamint budapesti – digitális – MMDS (AM-Mikró) rendszeren keresztül Budapest és 40 km-es körzetében közel 100 településen már elérhető megfelelő rálátás, vagy kábelhálózatunk jelenléte esetén. Amelyhez díjmentesen igénybe veheti KábelTVGO applikációinkat is, hogy kedvenc TV csatornáit, akár otthonától távol is élvezhesse bármilyen „okos” készülékén az Internet segítségével. www.kabelmedia.hu

Ismerje meg a nem helyhez kötött Interneten működő VoIP telefonszolgáltatásunkat, a www.traveltel.hu oldalán, mellyel kedvező (belföldi vezetékes és mobil hívás 9,-Ft/perc) 12 hónapos hűség szerződéssel egyszeri 9.990,-Ft díjért tarthatja telefonon a kapcsolatot ismerőseivel, akár külföldről is, amely tartalmaz 240 perc telefon beszélgetést is, amely bármikor feltölthető további egyenleggel. VoIP telefon szolgáltatásunk kábelhálózatainkon 650,-Ft/hó előfizetési díj esetén 12 hónapos hűségidővel is elérhető.

Emlékeztetjük Tisztelt Előfizetőinket, hogy irodánk és székhelyünk címe megváltozott 2021. február 08-tól. Címünk: 1117 Budapest, Fehérvári út 44. (Csonka János tér megálló)
A felmerülő észrevételeit jelezze elektronikus levélben az ugyfelszolgalat@vartelecom.hu címen vagy hívjon minket a 1240-os rövid hívószámon, ahol munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére. Ügyfélszolgálataink nyitvatártási ideje a levél alján található.

Nyitvatartási időn kívül, 0-24 órában lehetősége van üzenetet hagyni, melyben kérjük, hogy adja meg nevét, a hiba pontos leírását, illetve elérhetőségeit (cím, szerződésszám, ügyfélkód), és azt a telefonszámot, amelyen biztosan elérjük.

Személyes ügyfélszolgálat nyitvatartási ideje (munkanapokon):
• Hétfő: 09:00-17:00
• Kedd: 08:00-20:00
• Szerda: 09:00-13:00
• Csütörtök: 12:00-17:00
• Péntek: zárva

Telefonos ügyfélszolgálat nyitvatartási ideje (munkanapokon):
• Hétfő: 09:00 – 17:00
• Kedd: 08:00 – 20:00
• Szerda: 09:00 – 17:00
• Csütörtök: 09:00 – 17:00
• Péntek: 09:00 – 17:00
Budapest, 2021.07.30.

Üdvözlettel: EuroCable Magyarország Kft.

Írja be a keresni kívánt kulcsszavakat!

Shopping Cart